A.H.J. Dautzenberg – Boekpresentatie De Vijf
10 maart 2024, 15.00 uur

Meld je via onderstaand formulier aan voor de boekpresentatie en je kunt gratis naar het concert van Zwerm & Karen Willems.

Little Devil
Stationsstraat 27
5038 EA Tilburg

De Vijf

We leven in een tijd waarin we heel voorzichtig moeten zijn met hoe we ons uiten, hoe we ons van de taal bedienen. In zijn nieuwe grote libertijnse roman verkent A.H.J. Dautzenberg de vrijheid van meningsuiting in tijden van de woke-beweging. Vier tieners delen een duivelse drift naar seks en geweld. De meiden leven zich uit op hun slachtoffers en verpulveren de grenzen van de geldende moraal. Tegelijkertijd proberen ze zich te bevrijden van de male gaze die hen drijft – of is er een andere kracht in het spel? De lezer wordt meegezogen in een verslavende vertelling die het daglicht eigenlijk niet kan verdragen.

Zwerm & Karen Willems – The Five
10 maart 2024, 16.00 uur, entree €5,-

Microtonale doom & experimentele metal filmmuziek gecomponeerd door Merijn Bisschops.

Little Devil
Stationsstraat 27
5038 EA Tilburg

The Five

Componist/ videomaker Merijn Bisschops vormt de complexe structuur, spanningsboog, karakters en stijlkeuzes van het boek De Vijf van A.H.J Dautzenberg om tot een op zichzelf staande concertervaring. Elektrisch gitaarkwartet Zwerm voert samen met drummer Karen Willems de muziek uit. The Five is een onderscheidende muziekproductie op het grensvlak van hedendaags gecomponeerde muziek, experimentele metal en filmmuziek.

 

0
    0
    Je bestelling
    Je hebt nog niets besteldTerug naar winkel